4 iskola csapata játszik döntőt!

Kedves diákok!

Lezárult a harmadik forduló. Nagyon érdekes, vicces videókat kaptunk tőletek a mindennapjainkat is behálózó kőolajból készült termékek kapcsán. Megírtatok két tesztet, egyet a technológiai előadásból és ezt követően egyet a környezetvédelmi és laborban tapasztalt kísérletekből.

Kaptatok nagyon sok pontot is. Eldőlt a végeredmény! Az első öt csapat játszik döntőt. Ezt tudtátok eddig is. Négy iskola csapata fog versengeni december 9-én a trófeáért. Négy iskola öt csapata. Az döntőzik, aki legalább 138 pontot ért el a három forduló során. Melyik csapatok ők? Kettő az Arany János Általános Iskolából, egy az Eötvös Lóránd Általános iskolából, egy az 1. Számú Általános Iskolából és egy a ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskolából.

Benzin-kerusok (Ráckeresztúr)

Bitumenők (Arany)

Kőolajitás felsőfokon (1. Sz. Ált.)

Olajmágnások (Eötvös)

OlajON (Arany)

Gratulálunk a döntőbe jutott csapatoknak és azoknak is, akik csak egy picit maradtak le a döntő játékról. Hatalmas küzdelem volt itt a végén. Megmutattátok hogy kell küzdeni. Büszkék vagyunk rátok. Természetesen benneteket is szeretettel várunk a döntőn, mint közönség. Drukkoljatok kedvenc csapatotoknak, vegyetek részt a közönségjátékban. Meglepetéssel készülünk a számotokra is.

A szervező csapat már hetek óta dolgozik a döntő feladatain, a forgatókönyvön, a díszleten, hogy idén is igazi ünnepi hangulatban hirdethessünk győzteseket.

Amit tudnotok kell a döntőről:

Minden elhangzott előadásból számíthattok kérdésekre. A felkészülési anyagokat megtaláljátok a “Segédanyagok” oldalon. Érdemes alaposan átnézni őket, feleleveníteni az ott hallottakat.

Részletes információ, hogy  abuszok mikor indulok, egy következő bejegyzésben lesz.

Gratulálunk és köszönjük nektek, mindannyiótoknak a lekiismeretes felkészülést, részvételt!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

A döntős csapatokat kérjük, hogy november 29-ig adják meg a pólóméreteiket. Erről kaptatok egy levelet.

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.