Ezek nem a lottószámok

Mi az a 30 – 20 – 15 – 5 -1 ?

Nem, nem a jövő heti lottószámokat áruljuk el nektek nagy titokban, hanem megmutatjuk, hogyan fognak változni a résztvevők létszáma a fordulók során. Emlékszem a legelső vetélkedőn még az első fordulóba is csak 15 csapat juthatott be, de aztán módosítottunk a szabályokon, – pont azért, hogy minél több csapatnak legyen lehetősége vetélkedni, játszani, közben sok ismerettel, élménnyel legyetek gazdagabbak – ezért a nulladik vagy ahogy mi hívjuk válogató fordulóra 30 csapat fog bejutni.

30

A válogató fordulón a beadandó feladat eredménye alapján az első 30 csapat fog lehetőséget kapni, hogy részt vegyen az első tematikus fordulón, ami a Dunai Finomítóban kerül megrendezésre. (Az előző vetélkedőn 43 csapat mérettette meg magát.)

20

Az első fordulóra már úgy kell érkezni, hogy fel kell készülni a kiadott segédanyagokból, és ott helyben számot kell adni az aznap hallottakból is, így az első fordulón elveszítünk tíz csapatot, így a második fordulóra már csak 20 csapat fog érkezni.

15

A második fordulóra már az első fordulón kiadott beadandó feladattal kell érkezni, itt is előfordulhat számonkérés valamilyen formában, így ezek eredményeképpen a harmadik fordulót már csak 15 csapat kezdheti meg.

5

A harmadik fordulón is kíváncsiak vagyunk, hogy boldogultatok a beadandó feladatokkal, ill. mire emlékeztek az előadásokból, ezért a döntőt, tényleg a legjobb 5 csapat játszhatja.

1

Igen, egy csapat nyerheti meg a vetélkedőt, de biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki nyer! Nemcsak azok akik a döntőt játszák, hanem azok is akik vették a fáradtságot, és elindultak a vetélkedőn. Olyan dolgokat láthattok, ismerhettek meg, ami a tantervben nincs benne. Nem sokan mondhatják el, hogy jártak a finomítóban, a finomító szakembereitől tanulhattak.

Ne bízd a szerencsére!

Szervezz ütőképes csapatot, s várd a szeptember 6-ot, old meg a feladatokat és küldd vissza szeptember 21-ig!

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.