Hogyan jelentkezhetek?

Jelentkezés és részvétel feltételei:


A vetélkedőre a MOL-csoport Dunai Finomítójának vonzáskörzetében működő általános iskolák 7. és 8. osztályos tanulói jelentkezhetnek 3 fős csapatokat alkotva.

A nulladik, vagy úgynevezett válogató fordulón létszámkorlátozás nélkül valamennyi, a vetélkedéshez kedvet érző diák részt vehet, ennek eredményeként azonban csak a legjobban teljesítő 30 csapat jut tovább az első tematikus fordulóra.

A jelentkezéshez ki kell tölteni az oldal alján hivatkozásként megadott feladatsort, melynek leadási határideje legkésőbb

2018. szeptember 21. péntek 20 óra

A versenyre való jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk mind a csapat mind a felkészítő tanár felé. Határidőn túl érkezett jelentkezéseket nem tudunk elfogadni.

Jelentkezéshez szükséges további adatok:

A jelentkezéshez csapatnevet kell választani, mely a kőolajiparban vagy a kémiában használt megnevezés lehet, meg kell adni a csapat három tagjának nevét, a csapat elektronikus és postai elérhetőségét, a felkészítő tanár nevét és elérhetőségét valamint az iskola megjelölését. Ezt majd a megoldások táblázatba kell beleírnotok.

A beadandó feladatokat az alábbi címre kérjük visszaküldeni:
E-mail: MOLVetelkedo@mol.hu

Beadandó feladatok és segédtáblák, dokumentumok:

Hamarosan…(szeptember 6-án kerül kiírásra, amikoris a program hivatalosan meghirdetésre kerül)

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.