0. forduló feladatai

Kedves Vetélkedni Vágyó Versenyzők!

Ahogy ígértük, a mai nap (szeptember 6.) hivatalosan is elkezdódik a vetélkedő, mégpedig azzal, hogy a jelentkezéshez szükséges beadandó feladat feltöltésre került weboldalunkra. Nézzétek, barátkozzatok, ne borzadjatok el, osszátok szét, oldjátok meg!

0. forduló, beadandó feladatsor (.pdf)

A csatolt pdf dokumantumra vonatkozó eligazítás:

A következő oldalakon a 0. forduló feladatait találjátok. Reméljük, hogy sikerült olyan feladatsort összeállítani, amely felkelti az érdeklődéseteket, és a megoldása során jól szórakoztok majd, valamint sok új, érdekes dolgot fogtok tanulni belőle. Az a javaslatunk, hogy közösen oldjátok meg a feladatokat, együttműködve, mert ez jó lehetőség a csapat összekovácsolódására is. A megoldásokhoz bátran használjátok a netet, szörföljetek a kémia csodálatos világában. A feladatok végére látni fogjátok, hogy milyen sokszínű is a kémia, és nemcsak egy unalmas tantárgy, amire a dolgozatok alkalmával készülni kell. Na, most már itt az ideje, hogy a lényegre térjünk, és megkezdjétek ezt a csodálatos közös utazást.

Kérlek, ne feledjétek, hogy a válaszaitokat az adott feladatnál leírtak szerint (a 2-12. oldalon található feladatokat a kérdőívek kitöltésével, az utána következőket pedig elektronikus úton pl.: scannelve) küldjétek el az e-mail címünkre „MOLVetelkedo@mol.hu”.

A kérdőívek kitöltéséhez be kell jelentkeznek a csapatvezetőtök e-mail címével. Minden egyes kérdőívnél kötelező kitölteni az E-mail-cím és a Csapatnév mezőket.

Legyetek figyelmesek, mert a kérdőíveket csak egyszer tölthetitek ki és a későbbiekben már nem módosíthatjátok a válaszaitokat. A megoldást a Küldés gombbal tudjátok véglegesíteni.

A feladatok leadási határideje: 2018. szeptember 21. (péntek) 20:00.

Sok sikert kívánunk:

Vetélkedő szervezői

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.