Ők jutottak be…

Kedves Játszani Vágyó Diákok!

Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen szép számban jelentkeztetek (32 csapat) a vetélkedőnkre. Most már látjátok Ti is, micsoda csapatmunka kellett ahhoz hogy itt legyetek. Igen 27 csapat jutott be a versenybe, az első 27 csapat, aki a feladatok legalább felét megoldotta. Gratulálunk nektek.

Az aktuális eredményeket mindig az “Eredmények” oldalon keressétek. Minden forduló után az aktuális pontlistát itt fogjátok megtalálni.

Az eredmények oldalon találjátok a megoldókulcsot is. Érdemes megnéznetek, abból is tanultok, látjátok, hogy mi lett volna  ajó megoldás.

FIGYELEM!

Ezzel még nincs vége, hiszen az első 27 csapat bejutott a játéba, de máris van egy feladatotok. Kaptok egy felkészülési anyagot, amit alaposan át kell olvasnotok, mire jöttök az első fordulóra, ami október 3-án lesz, itt a Dunai Finomítóban. Az első forduló alkalmával máris fogunk kérdezni tőletek amivel értékes pontokat gyűjthettek.

A 27 csapat pontjait lenullázuk, tehát innen kezdve tiszta lappal indul mindenki, függetlenül attól, hogy a beadandó feladattal mennyi pontot ért el. Tehát mindenkinek ugyananyi esélye van a játékban. Innen már csak rajtatok múlik, mennyi energiát raktok bele a feladatokba, a későbbi beadandókba. Energiamegmaradás törvénye! Láttátok, hogy nem kevés feladatot kaptatok, ez így lesz a vetélkedő folyamán is, ezért mindig figyeljetek a határidőkre, és időben kezdjetek el mindent. Időben és csapatban dolgozzatok, ha kell osszátok el egymás közt nem csak a feladatokat, esetleg a felkészülési anyagokat is.

Felkészülési anyag

Gratulálunk minden csapatnak, azoknak is akik most nem kaptak további lehetőséget, remélük, hogy sokat tanultatok belőle.

Figyeljétek a híreket, minden fontos információt itt fogunk közzé tenni.

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.