Hamarosan itt az 1. forduló!

Ahogy telik az idő, egyre közeledik az első forduló időpontja! Tudjátok, október 3. (szerda) a Ti napotok!

Mire számítsatok?

A 27 csapat, a kísérőtanárokkal együtt három busszal fog beérkezni a Dunai Finomítóba. (A buszok pontos indulását, és hogy ki melyik buszra száll, már fenn van a hírek között), legkésőbb 8:30-ig. Ott két csoportot alakítunk és felváltva meghallgatjátok a”150 éve csillapíthatatlan olajláz!” c. előadást ill. amit hallottatok, a “terepen” meg is nézitek.

Eddig rendben is vagyunk. Mivel nagyon figyeltetek, mind az előadás, mind a terepgyakorlat alatt, ill. el is olvastátok a kiadott segéd/felkészülési anyagot (főként a vastagon kiemelt lényeget) – nincs más hátra, mint hogy megint számot adjatok a tudásotokról. A tét nagy! A teszt alapján, a 27 csapatból csak a legrátermetebb 20 folytathatja a játékot. Mindegy, hogy ki hanyadikként jutott be a versenybe, most lenullázzuk a pontjaitokat, és most kezdődik a megmérettetés, pontgyűjtés.

Program – nézd meg az első forduló részletes programját!

FONTOS:
A terepgyakorlat miatt kérünk benneteket, hogy zárt, lapos sarkú cipőben jelenjetek meg, az időjárás függvényében hozzatok esőkabátot magatokkal! Legyen nálatok füzet és toll a jegyzeteléshez.

A beléptetéshez idén is szükségünk van az adataitokra. Ehhez kérünk mindenkit (diákokat és kísérő tanárokat egyaránt), hogy az alább megadott linken töltse fel a saját adatait. Meg kell adnotok a neveteket, bejelölni, hogy melyik fényképes igazolvány adatait adjátok meg, annak az azonosító számát, a csapatotok nevét, az iskolátok nevét és a települést, ahonnan érkeztek.

Figyelem! A kísérő tanárok ugyanúgy töltsék ki ezt az űrlapot, csak csapatnév helyett azt írják be, hogy “kísérő tanár”.

A beléptetéshez az adatok megadása itt:

https://docs.google.com/forms/d/1pVJ6u8UE-NiCgs_upB6QH1Xx9jpwWmfdI1Ydl6eiqTQ

Az adatok megadása legkésőbb október 1 (hétfő)!

Lesz még valami tudnivaló?

Igen, a GDPR miatt (nemzetközi adatvédelmi rendelet) ki kell tölteni egy nyilatkozatot, azt a szüleiteknek alá kell írni és azt erre az első alkalomra be kell hoznotok. Nyilatkozat!

Köszönjük!

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.