Eredmények a második forduló után…

Íme, elkészült a javítás, az “Eredmények” oldalon láthatjátok az összesített pontszámokat. Mielőtt megkeresitek magatokat, hagy mondjuk el, hogy le a kalappal előttetek, ahogy küzdötök, készültök és akarjátok ezt a versenyt. Nem voltak könnyűek a feladatok, mégis azt bizonyítjátok, hogy van értelme készülni, tanulni és leginkább kitartani. Merthogy ez a vetélkedő kicsit a kitartásról is szól. Nem elég egy feladatban brillírozni egyszer, itt minden fordulón, teszten, beadandó feladaton ott kell lenni 100%-ban, és hétről hétre megmutatni, mi van bennetek.
Már az első forduló végén is láthattátok, hogy milyen szoros volt a mezőny, és ahogy ígértük, sok feladat van hátra, meg lehet fordítani a mezőnyt. Volt olyan csapat, aki most a második fordulón majdnem a mezőny végéről került föl a középmezőny elejére, de volt olyan is, aki a középmezőnyből jutott  a végére, ill. búcsuzott a versenytől. A jelenlegi állásnál is, ha megnézitek, néhány pontok, fél pontok választják el a csapatokat, tehát senki ne keseredjen el, megint meg lehet fordítani az állást, ha komolyan az a célotok, hogy bejussatok a döntőbe. :-)

A 15. helyen holtverseny volt, így ha nézitek a listát, az első 16 csapat folytatja a játékot, jön velünk a 3. fordulóra. Gratulálunk minden csapatnak. Az oldal alján pedig megtaláljátok a tesztek megoldásait, érdemes megnézni, hol gondolkodtatok másképp.

Eredmények

A plakátok nagyon jók lettek, a 6 tagú zsűrinek nehéz dolga volt az értékelés során.

A logikai feladatot 9 csapat hibátlanul megoldotta, az 1. forduló tudáspróbájából is ügyesek voltatok.

A képrejtvények néhány csapaton kifogtak, itt nem is lett hibátlan megoldás.

Teszt feladatok megoldásai…

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.