Mire számítsatok a döntőn?

Kedves Diákok!

Már csak néhány nap és kezdetét veszi, immár ötödik alakalommal a vetélkedő legizgalmasabb része, a DÖNTŐ! Mire számítsatok? Akik nem játékosként érkeznek, hanem szurkolóként, azoknak is lesz dolguk, hiszen buzdíthaják kedvencüket, ill. készülünk közönségfeladattal is, így biztosan nem fognak unatkozni.

Döntős játékosként természetesen érdemes készülni a fordulókon tanultakból, sőt nem árt a nulladik fordulóba is belepillantani. Csak olyan kérdések várhatóak, amik elhangzottak valahol a három+1 forduló során, de lehet hogy kicsit furfangos formában. Nyilván szeretne mindenki nyerni, de mi azt szoktuk mondani, hogy itt már mindenki nyertes. Ez egyfajta jutalomjáték, ahol azt szeretnénk ha nem izgulnátok, hanem jól éreznétek magatokat.

A döntő reggel 8 órakor kezdődik és legkésőbb 13 órakor befejeződik, úgy hogy itt fogtok ebédelni. Hosszú, de izgalmas nap lesz, nagy szeretettel várunk benneteket versenyzőként, szurkolóként egyaránt.

Ha nem tudsz ott lenni a döntőn, de szívesen követnéd az eseményeket, kattinst az ONLINE közvetítés blogbejegyzésünkre: – http://molvetelkedo.battanet.hu/?p=2153 – ahol nem élő videóval, hanem szövegesen, 5 perces frissítéssel bloggerünk friss híreket szolgáltat.

Jó készülődést kívánunk!

 

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.