Elérhető a beadandó feladat!

Kedves Diákok!

Eljött a várva várt pillanat – kicsit hamarabb mint a beígért hajnal 2 óra öt perc – és elérhetővé vált a válogató forduló feladatai.

Hol érhető el?

A főoldal alján a “BEADANDÓ FELADATOK” alatt vagy a menüben a “Versenykiírás” alatt található “Jelentkezés” oldalon.

Mennyi idő van rá kitölteni?

Nem túl sok, ezért érdemes akár már most nekiállni. Még két hétvége rendelkezésetekre áll. A beküldési határidő: 2016. szeptember 19. 23:59!

Nem túl sok ennyi feladat?

Ne ijedjetek meg a feladatok mennyiségétől és nehézségétől. Sokkal könnyebb, mint elsőre látszik, illetve ha ügyesen keresgéltek a neten, szinte mindent választ megtaláltok.

Milyen típusúak a feladatok?

Vannak egyszerűbb feleletválasztósak és kicsit utánajárósabbak, számolós példák és logikai feladatok is. Az alábbi részekből állnak a feladatok:

“Brutális kémia” (1-45)
“Neked is van közöd a kémiához?” (46-56)
“Csak el ne törjetek” (57-66)
“Kísérletek kísértenek” (67-71)
“Ködbe veszett olajfoltok” (72-75)
“Alphadoku” (76-81)
“Matematika kémia köntösben” (82-86)
“Tűzoltó leszel, s katona! Vagy menedzser!” (87)

Hogyan kell a válaszokat visszaküldeni?

A feladatok mellé csatoltunk egy válaszadáshoz szükséges excel táblát is. Arra kérünk benneteket, hogy az első hét feladat megoldását írjátok bele az excel táblába, értelemszerűen a feladat sorszáma mellé.

Amit ezen felül kérünk, az a hetedik feladataban “Matematika kémia köntösben“, magát a számolás menetét is csatoljátok. Ez lehet egy kép fájl, egy word dokumentum vagy egy pdf fájl is.

Illetve az utolsó feladat “Tűzoltó leszel, s katona! Vagy menedzser!” megoldását a megadott dokumentum visszaküldésével tudjátok teljesíteni, mivel itt a dokumentumban a hibákat kell megjelölni, kiemelni.

Hova küldjük a fájlokat?

A három fájlt (megoldás excel tábla, számolás menete, hibakiemelő doksi ) a MOLVetelkedo@mol.hu e-mail címre kell beküldenetek!

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.