elokeszulet

Vetélkedő előkészületek

Bevált gyakorlat, hogy augusztusban a szervező csapat elvonul vidékre a város zajától, és összezárva két napig összeállítja a vetélkedő programját. Nagyvonalakban. Nem történt ez máshogy idén sem. Annyi változás történt, hogy kibővült és megfiatalodott szervező gárdánk. Öt lelkes újonc csatlakozott hozzánk, akik friss ötletekkel, lendülettel segítenek még érdekesebbé tenni a vetélkedőt.

Első körben meghatároztuk a mérföldköveket. Mikor hirdetjük meg a versenyt, mikor kell az első beadandót elkészíteni, mikor lesznek a fordulók és a döntő. Ez nem is könnyű feladat, hisz sok mindent figyelembe kell venni. Mikor van az őszi szünet, maradjon legalább két hétvége egy-egy beadandó feladatra, stb.

Meghatároztuk a témát, ami köré majd a döntő forgatókönyvét felépítjük – de ez még legyen egyenlőre titok -, és letettük az alapelveket  a beadandó feladatsorhoz. A három forduló témáját véglegesítettük, majd döntöttünk a döntő feladatairól is. Végül elkészült egy hosszú feladatlista határidőkkel és felelősökkel. Ezen dolgozunk éppen.

Na jó, volt egy kis lazítás is, de szigorúan a még tökéletesebb vetélkedő érdekében.

elokeszulet2

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.