Ki az a 15 csapat?

Ismét felszállt a füst! A lelkes szervezők máris kijavították a teszteket, aminek eredményét máris láthatjátok az “Eredmények” oldalon. Benne vagy  a 15 továbbjutó csapatban? Ellenőrizd le gyorsan!

A teszt nem volt könnyű, nemcsak hogy fel kellett előre készülnötök, de még az előadáson és terepgyakorlaton is nagyon kellett figyelnetek. A 32 feladatból összesen 43 pontot tudtak összegyűjteni. A legügyesebb csapatok 37 pontot gyűjtöttek és csak azok tudtak a 15 közé jutni, akik legalább 32 ponttal teljesítették a feladatot. Szoros volt a küzdelem, hiszen a 16. helyen 31 ponttal 5 csapat is ott sorakozik.

Némiképp megváltozott a sorrend a beadandó óta, volt aki  abeadandót gyengébbre írta de most itt remekelt, de volt olyan is aki a beadandót írta meg sokkal jobban és most itt nem sikerült. Természetesen vannak akik magukat adták, megbízható színvonalon.

Végül érdekes, hogy a 15 csapat 7 iskolából került ki, aminek mi nagyon örülünk!

Szeretnénk mindenkit megdícsérni, mert nagyon szépen dolgoztatok, és az a 15 csapat aki most nem jutott tovább, ők is büszkék lehetnek magukra és bízunk benne hogy csak jó emlékekkel, élményekkel, hasznos tudással a tarsolyukban gondolnak vissza erre a kirándulásra!

Ha érdekel a megoldás, nézd meg!

FIGYELEM!

Az a 15 csapat aki továbbjutott, még ne bontson gyerekpezsgőt, mert rátok további feladatok hárulnak. Igen-igen! A legjobbak közé nemcsak bejutni kell, hanem ott is maradni. Figyeljétek a híreket, mert hamarosan megkapjátok a házi feladatotokat, amit meg kell oldanotok.

Figyeljetek, mert innentől gyűjtitek a pontokat. Már a teszt eredménye is beleszámít a további pontgyűjtésbe. A harmadik forduló végén összesítjük a pontokat és a döntőt a legjobb 5 csapat játssza.

Hajrá!

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.