10

Kinek lett jó a beadandó feladata?

Kedves diákok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy kijavítottuk az első fordulós beadandó feladatokat. Az eddig összegyűjtött pontokat és a pillanatnyi sorrendet az “Eredmények” oldalon találjátok!

Ha érdekel benneteket, hogy hol veszítettetek pontot, vagy tanulni szeretnétek belőle, mit nem tudtatok jól, akkor nézzétek meg a javítókulcsot:

1. forduló beadandó feladat – megoldókulcs

 Ne keseredjetek el, ha esetleg most kevesebb pontotok van és a tabellán lejjebb helyezkedtek el, mert még lesz beadandó, lesz teszt, lesz még sok minden, ahol tudtok a helyzeteteken javítani. Még nem nagyok a különbségek. A többiek is el fognak fáradni a végére és akkor jöttök Ti, akik nem adjátok fel!!!

Hajrá!

Ne feledjétek, találkozunk a második fordulón, ami most csütörtökön lesz, október 27-én! Kényelmes zárt cipőben érkezzetek, hozzatok magatokkal jegyzetfüzetet és figyeljetek nagyon. Nem kell készülnötök a fordulóra, de ne lepődjetek meg ha mégis fogunk kérdezni valamit tőletek.

Némi változás történt a határidők között. A második beadandó feladat határidejét kitoltuk, ill. nem lesz harmadik beadandó feladat. Ha érdekel, kattints a “Határidők” menüpontra.

0 replies

Hagyj üzenetet

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.