"Ki tud többet a kőolajfeldolgozásról" vetélkedő
A verseny célja, hogy a tanulók jobban megismerjék Százhalombatta meghatározó ipari üzemének a működését, felkeltse érdeklődésüket a természettudományok, első-sorban a kémia iránt, továbbtanulásuk során hasz-nosítsák azokat a kőolaj-iparra vonatkozó ismerete-iket, melyet a vetélkedőre történő felkészülés során szereztek.

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. Kérjük türelmét.

Kapcsolattartó:
Bábikné Gyovai Anita
E-mail: ababikne@mol.hu
Tel: (70) 373-6644



"Végtelen számú kísérlet sem bizonyíthatja igaza-mat; egyetlen kísérlet is bizonyíthatja, tévedtem."
Albert Einstein

Kellemes böngészést és jó versenyzést!

Különdíjas feladatok
Fordulóktól függetlenül meghirdetünk további két beadható feladatot. Ennek elkészítése nem kötelező és nem része a vetélkedőnek, a legjobb pályaművek külön kerülnek értékelésre, különdíjjal jutalmazva:

  1. Reklámfilm készítés
    A kőolaj kitermeléssel, feldolgozással, szállítással vagy kereskedelemmel kapcsolatos témában várjuk kb. 5 percnyi hosszú reklámfilm készítését.
    Amit várunk, bármi ami a kőolajjal kapcsolatosan megfogalmazódik, fontos üzenet vagy mondanivaló akár a felnőttek, akár a diákok részére (pl. a közelmúlt nem várt természeti katasztrófái, a Föld megóvása, a takarékosságra való figyelemfelhívás, stb.). A film stílusa lehet a drámaian komolytól egészen a humoros formáig.

    A pályaműveket mpeg, avi, wmv, vagy DVD formátumban 3 példányban kérjük digitális adathordozón megküldeni az alábbi címre:

    Szűcs Alexandra
    "VETÉLKEDŐ - KREATÍV"
    MOL Nyrt.
    Százhalombatta
    Olajmunkás út 2.

    Az adathordozó mellett kérjük a pályázó(k) nevét, elérhetőségét (e-mail és telefon), a felkészítő tanár és az iskola nevét is megadni. Az e-mail-es elérhetőség megadására azért van szükség, mert minden beérkezett pályázó(k)nak visszaigazolást küldünk a pályázati anyag beérkezését követően.

  2. Grafika/logo és szlogen készítés
    A kőolaj kitermeléssel, feldolgozással, szállítással vagy kereskedelemmel kapcsolatos grafika vagy logo, ill. a vetélkedő nevére utaló szlogen elkészítésére várunk pályaműveket, a műfaj ill. technika nincs meghatározva.

    A pályaműveket (grafika/logo) pdf vagy jpg formátumban kérjük eljuttatni a MOLVetelkedo@mol.hu e-mail címre. Kérjük továbbá a pályázó(k) nevét, elérhetőségét (e-mail és telefon), a felkészítő tanár és az iskola nevét is megadni.




Beadási határidő mindkét esetben: 2010. november 22.

Ünnepélyes eredményhirdetésre a döntőn kerül sor. A díjazottakat kiértesítjük.

© 2010. "Ki tud többet a kőolajfinomításról" c. vetélkedő hivatalos honlapja, Százhalombatta MOL Dunai Finomító - Minden jog fenntartva

A versennyel kapcsolatos kérdésekben a következő címre írhat: MOLVetelkedo@mol.hu.