0.-forduló-feladatai-2021

Hogyan tudok jelentkezni?

A JELENTKEZÉS ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

A MOL-csoport Dunai Finomítójának vonzáskörzetében lévő általános iskolák 7. és 8. osztályos tanulóinak a jelentkezését várjuk 3 fős csapatokban az idén meghirdetett vetélkedőre.

A 0. vagy másnéven válogató fordulón létszámkorlátozás nélkül vehetnek részt a versenyhez kedvet kapó diákok. Viszont csak a legjobban teljesítő 30 csapat jut tovább az első tematikus fordulóra.

A jelentkezéshez ki kell töltenetek az oldal alján hivatkozásként megadott beugró feladatsort, melynek leadási határideje legkésőbb: 2021. október 1. péntek 20 óra

Minden esetben visszaigazoljuk a versenyre való jelentkezést mind a csapat, mind a felkészítő tanár felé. A leadási határidő túllépése esetén a jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni.

A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES TOVÁBBI ADATOK:

A jelentkezéshez nagyon fontos, hogy válasszatok egy stílusos csapatnevet, ami például a kőolajiparban vagy a kémiában használt megnevezés lehet, illetve meg kell adni a csapat három tagjának nevét, a csapat elektronikus és postai elérhetőségét, a felkészítő tanár nevét és elérhetőségét, valamint az iskola nevét. Ezt majd a megoldások táblázatba kell beleírnotok.

A beadandó feladatokat az alábbi címre kérjük visszaküldeni:
E-mail: MOLVetelkedo@mol.hu

A BEADANDÓ FELADATOK ÉS SEGÉDTÁBLÁK, DOKUMENTUMOK:

 „Ki tud többet a kőolajfeldolgozásról?” – 0. forduló feladatlap letöltése

„Ki tud többet a kőolajfeldolgozásról?” – 0. forduló megoldás táblázat letöltése