0.-forduló-feladatai-2021

Mit kell tennetek, hogy a MOL Dunai Finomítóba beléphessetek?

Mivel a MOL Dunai Finomító egy ipari létesítmény, ezért csak bejelentett látogatók érkezhetnek hozzánk. Ez azt jelenti, hogy előre ismernünk kell a látogatóink adatait, illetve látogatásuk célját. Annak érdekében, hogy november 4-én zavartalanul tudjatok belépni a finomítóba, látogatói belépőkártyát fogtok kapni, melynek kiállításához szükségünk van néhány személyes adatra. Ehhez kérünk benneteket (diákokat és kísérő tanárokat egyaránt), hogy az alább megadott linken töltse fel a saját adatait:

https://docs.google.com/forms/Adatok beléptetéshez

 Milyen adatokra van szükségünk?

  • Név
  • Fényképes igazolvány típusa, és annak az azonosító száma – azt az igazolványt kell beírnotok, ami veletek lesz, mikor a finomítóba jöttök. Erre az azonosítás miatt van szükség.
  • Csapatotok neve
  • Iskolátok neve
  • Település neve, ahonnan érkeztek

 

Természetesen a megadott adatokat bizalmasan kezeljük, csak a szervezők és beléptetést végző szervezet kollégája láthatja.

Figyelem! Kérjük, hogy a kísérő tanárok ugyanúgy töltsék ki ezt az űrlapot, csak csapatnév helyett azt írják be, hogy “kísérő tanár”.

 

Az adatok megadásának határideje november 2. (kedd) éjfél.

Van még valami tudnivaló?

Igen, a GDPR miatt (nemzetközi adatvédelmi rendelet) ki kell tölteni egy nyilatkozatot, azt a szüleiteknek alá kell írni és azt erre az első alkalomra be kell hoznotok. Nyilatkozat !

Előre is köszönjük a segítségeteket!

 

Ha az adatszolgáltatással kapcsolatban kérdés merülne fel, írjatok a molvetelkedo@mol.hu e-mail címre.

 

Találkozunk a finomítóban! Mi már nagyon várunk benneteket!