Sport winner concept with first place symbols on blue background flat vector illustration

Akik tovább úszhatnak a kémia tengerében

Kedves „kis” Kémikusok!

Gratulálunk minden csapatnak, aki részt vett a mai (november 4-i) 1. fordulón. Mindenki nagyon jól teljesített és reméljük, hogy ti is olyan jól éreztétek magatokat, mint mi és sok érdekességet láttatok, hallottatok a Dunai Finomítóról.

A tudáspróba teszteteket kijavítottuk és megszülettek az eredmények. A második fordulóra 16 csapat helyett, pontegyezőség miatt 17 jutott tovább. A tovább jutott csapatok e-mailben kerülnek / kerültek értesítésre az elért eredményéről, de az Eredmények oldalon is megtaláljátok a bejutottak listáját.

Az aktuális eredmények mellett az “Eredmények” oldalon találjátok a megoldókulcsot is. Érdemes megnéznetek, abból is tanultok, látjátok, hogy mi lett volna a jó megoldás.

 

FIGYELEM!

Ezzel még nincs vége, hiszen a 2. fordulóba bejutott csapatok számára máris van egy feladatunk.Készítenetek kell a promóciós videót a jövő benzinkútjáról. Az projekt feladat pontos leírása a holnapi nap folyamán fog felkerülni a honlapra (2021.10.05.).

A továbbjutott csapatoknak a videó készítés mellett továbbra is feladatuk a felkészülés. A 2. forduló elején is vár rátok egy tudáspróba, amin az első forduló alatt elhangzott témákról (Logisztika, EBK), valamint a terepgyakorlattal kapcsolatban fogunk titeket kérdezni. Segítségként rögzítésre kerülnek a honlapra az 1. fordulón elhangzott előadások.

 

Gratulálunk minden csapatnak, azoknak is, akik most nem jutottak tovább, reméljük, hogy jól érezték magukat az első forduló alkalmával és sok tudással gazdagodtak.

 

Figyeljétek a híreket, minden fontos információt itt fogunk közzé tenni.